Klantenservice
Internet + gratis cadeau Bestel hier en ontvang een gratis
cadeau bijv: tablet of mediaplayer

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Uw voordeel bij ons
  • Gratis overstapservice
  • Gratis luxe cadeau
  • Snelle levering
  • Objectief en compleetLive chat support
  • Meer dan 72.000 klanten

Zoekt u iets?

Top 5 pakketten
Vergelijk alle aanbiedingen van alle providers
Postcode: Huisnr:
Waarom mijn postcode invullen?

Internet & glasvezel aanbieders

Telfort

Voordeelaanbieder Telfort is actief op de telecom-, (interactieve) TV- en internetmarkt. Sinds 2012 is Telfort ook aanbieder van glasvezel abonnementen, waarvoor gebruik wordt gemaakt van het netwerk van moederbedrijf KPN.

T-Mobile

Vodafone begon in 2007 met het aanbieden van ADSL abonnementen. Sinds 2011 levert Vodafone ook pakketten via de krachtigere glasvezelnetwerken om de kwaliteit van haar internet-, televisie- en telefonie abonnementen te verbeteren.

XS4ALL

XS4ALL behoort tot de eerste internetaanbieders van Nederland. In 1998 werd de provider overgenomen door KPN. Klanten kunnen kiezen voor verschillende totaalpakketten waar tevens digitale televisie en telefonie zijn inbegrepen.

Ziggo

Ziggo behoort tot de grootste aanbieders van kabeltelevisie. De provider levert nog geen glasvezel abonnementen en heeft ervoor gekozen de concurrentie aan te gaan met glasvezelproviders door middel van haar zeer snelle kabelnetwerk.

Tele2

Het van oorsprong Zweedse Tele2 levert sinds 1997 tripple play-abonnementen aan op de Nederlandse markt. Sinds 2012 is Tele2 ook actief op de glasvezelmarkt met haar quad play-pakketten (incl. mobiele telefonie).

Online

Online valt onder het Deutsche Telecom concern en heeft ook een flink aandeel opgebouwd op de Nederlandse telecommarkt door o.a. aanbieders Ben en Online over te nemen.

KPN

KPN begon als staatsbedrijf maar werd in 1989 geprivatiseerd. Vandaag de dag is KPN de grootste provider van vaste telefonie, digitale & interactieve TV en (glasvezel) internet. Klanten kunnen kiezen uit een uitgebreid aanbod totaalpakketten.

De internet providers op InternetDealer.nl

InternetDealer.nl streeft ernaar om bezoekers een zo compleet mogelijk overzicht te bieden van de verschillende internet providers. De website richt zich voornamelijk op de glasvezel providers, maar toont daarnaast ook de internetproviders die nog steeds gebruik maken van de ADSL-netwerken die aan het einde van de 20e eeuw werden gerealiseerd. Zo vinden bezoekers alle internet aanbieders onder één dak en kan er een keuze gemaakt worden die geheel afhankelijk is van de voorkeur van de bezoeker zelf.

De voordelen van de glasvezel aanbieders

Glasvezel internet is het internet van de toekomst. Door middel van glasvezelkabels kunnen glasvezelaanbieders betere en snellere internet-, telefonie- en televisie producten aanbieden. Bij kabels die voor 100% uit glasvezel bestaan is er sprake van een synchrone snelheid. Hiermee wordt bedoeld dat de maximale snelheid voor downloaden en uploaden even hoog is. Daarnaast leveren glasvezelverbindingen een superieure beeldkwaliteit bij analoge-, digitale-, HD- en zelfs 3D-zenders. Door heel Nederland worden 'open' glasvezelnetwerken aangelegd door netwerkleveranciers zoals Reggefiber (ook bekend als Glashart). Hierdoor wordt de keuzevrijheid van de consument verbeterd, omdat alle glasvezel aanbieders ervoor kunnen kiezen om deel uit te maken van de netwerken van de toekomst. Bovendien zijn de glasvezel netwerken groen en dus milieubewust - tot wel 60 procent efficiënter energiegebruik dan kabelnetwerken.

Eenvoudig glasvezel providers vergelijken

Op InternetDealer.nl kunnen bezoekers goedkope glasvezel providers en de beste glasvezel providers vergelijken op verschillende punten. Bij de abonnementen wordt zoveel mogelijk informatie vermeld zoals maandprijs, downloadsnelheid, contractduur, beltarieven, zenderaanbod, verwachte levertijd en eenmalige (aansluit- of monteurs)kosten. Ook worden eventuele speciale acties en aanbiedingen duidelijk vermeld bij de abonnementen die de glasvezelaanbieders aanbieden. U kunt ook gebruik maken van de postcode check om de glasvezel aanbieders te vergelijken op de door u gewenste sortering (bv. populariteit, maandprijs of snelheid). Kortom, vergelijk glasvezel providers op de door u gewenste manier en vindt het abonnement dat bij u past.

Internet providers vergelijken

Natuurlijk kunt u op InternetDealer.nl ook de internet aanbieders vergelijken die nog niet zijn ingestapt op de glasvezelmarkt. Ook hiervoor geldt dat u de abonnementen kunt vergelijken op maandprijs, downloadsnelheid, contractduur, zenderaanbod, beltarieven en eenmalige kosten. Zo vindt u eenvoudig de goedkoopste internet provider of de aanbieder die het beste abonnement of pakket voor uw wensen aanbiedt. Vergelijk internet providers op de factoren die voor u belangrijk zijn en vindt het abonnement dat zo goed mogelijk bij u past.

De beste internet provider vinden

InternetDealer.nl helpt u graag de beste internet provider te vinden. Omdat u uiteindelijk zelf bepaald wat een aanbieder nou precies de beste maakt, doen wij ons best om u zoveel mogelijk informatie te bieden zodat u op basis daarvan de juiste keuze kunt maken. Gaat uw voorkeur uit naar de goedkoopste internet aanbieder of wilt u juist het snelste van het snelste? Op InternetDealer.nl vindt u in no-time de beste deal die op uw wensen aansluit.

Stuurhut 8, 3863 TD, Nijkerk
© 2009 - 2018
8.087 Zij gingen u voor Aantal consumenten dat
vorige week heeft vergeleken: