Klantenservice
Internet + gratis cadeau Bestel hier en ontvang een gratis
cadeau bijv: tablet of mediaplayer

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Uw voordeel bij ons
  • Gratis overstapservice
  • Gratis luxe cadeau
  • Snelle levering
  • Objectief en compleetLive chat support
  • Meer dan 72.000 klanten

Zoekt u iets?

Top 5 pakketten
  1. € 30 Telfort
  2. € 62,50 XS4ALL
  3. € 27,50 T-Mobile
  4. € 35 T-Mobile
  5. € 42 T-Mobile
Vergelijk alle aanbiedingen van alle providers
Postcode: Huisnr:
Waarom mijn postcode invullen?

Ervaringen met internetproviders

937 reviews over internet, glasvezel, televisie en bellen

Sorteer recensies op: Filter op score:
Beoordeling:
10

Geschreven door:
Rene Schroder

Geplaatst op:
10-11-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 80MB Glasvezel Probleemvrij-probleemloos-geen open einden
Meest stabiele verbinding ever!
Zowel televisie als telefonie als internet.
Meest complete pakket waar Spotify en virus scanner inzitten. Het allerbeste is nog wel de wifi internetrouter van XS4all de Fritzbox! Deze is de snelste, de veiligste en de beste in deze categorie. Ik kan een home VPN opzetten hetgeen mij de mogelijkheid geeft alle televiezenders te bekijken waar dan ook ter wereld. Een betere kundige supportdesk schijnt er niet te zijn, alleen één ding:; 'Ik heb hem nog niet nodig gehad ! ".

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
Roelofsen

Geplaatst op:
27-10-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 40MB Glasvezel zonder meer "Subliem"!!!
nog maar kort. toch tot op heden zeer tevreden!!

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
ESSO

Geplaatst op:
23-10-2017

Recensie over XS4ALL Internet en TV 80MB Glasvezel Storingsvrij en klantvriendelijk!
Werkt echt heel goed. Heb namelijk nog geen 1 storing gehad en de Klantenservice heeft me goed geholpen war en wanneer dat nodig was!

Beoordeling:
10

Geschreven door:
S. Kasno

Geplaatst op:
27-09-2017

Recensie over XS4ALL Internet 160MB Glasvezel Alles doet het zoals het hoort te doen en de sercice is pico bello
Mijn ervaring:
Goede service
De monteur komt op tijd en schenkt aandacht aan het product
Goede uitleg

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Christien

Geplaatst op:
26-09-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 40MB Glasvezel Beste service ooit ervaren.
Deze provider heeft service hoog in het vaandel staan en opgelost wat mijn vorige provider niet lukte (niet de moeite voor nam). Uit vergelijkingen komt deze provider regelmatig als duurder uit de vergelijking, maar achteraf is dat heel niet het geval!
Doordat er heel wat services inclusief zijn, die bij een andere provider apart betaald moeten worden, ben ik dus onderaan de streep niet meer geld kwijt, maar met een veel betere service en bereikbaarheid!

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
Serdar

Geplaatst op:
07-09-2017

Recensie over T-Mobile Internet 100MB Glasvezel Goede ervaring met de afhandeling van mijn bestelling
Internet en downloaden is erg snel, niet altijd even optimaal in verschillende kamers, zolder is veel trager.

Tevreden over snelle levertijd en montage.

Beoordeling:
7.0

Geschreven door:
J de keiser

Geplaatst op:
05-09-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 500MB Glasvezel Goede ervaring ermee
Goed ik ben er zeer tevreden over en ik raad het ander ook aan

Beoordeling:
10

Geschreven door:
b shen

Geplaatst op:
29-08-2017

Recensie over T-Mobile Internet 20MB ik ben heel blij met de t mobiel thuis internet en de bonus van de internetdealer
heel snel en goed klantenservice, alles ging goed, mooi modem ook.

Beoordeling:
5.0

Geschreven door:
Anne

Geplaatst op:
16-08-2017

Recensie over T-Mobile Internet 20MB Vrij traag internet voor deze prijscategorie
Ik vind het internet zeer traag. Buiten de ruimte waar de router staat (woonkamer) is de verbinding ronduit slecht. Ik vind de prijs voor dit abonnement te hoog voor deze kwaliteit.

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Christien

Geplaatst op:
31-07-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 40MB Super service en kundige monteur.
In de steek gelaten door onze vorige provider toen we ze echt nodig hadden, heeft XS4ALL ons snel en professioneel uit de brand geholpen. Super service en kundige monteur! Daar kunnen andere providers nog van leren.

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
J.C Kaat

Geplaatst op:
06-07-2017

Recensie over Online Internet Start 30MB + TV Prettige en snelle service op alle gebieden
Tot nu toe geen klachten en als ik wel iets heb dan is de klantenservice altijd snel te bereiken.

Beoordeling:
6.0

Geschreven door:
John

Geplaatst op:
04-07-2017

Recensie over Online Supersnel Internet 30MB + Bellen Basis TIP maar daarna TOB!!
Alles tip top geregeld! Door alle partijen... Heb nu wel een discussie met online.. ze willen na een maand contract al een prijsverhoging doorvoeren..
Dat zijn leuke onderwerpen voor radar of kassa..

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
jimco

Geplaatst op:
28-06-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 160MB ze maken hun reputatie als top provider zeker waar
Snel geregeld, gratis monteur, helaas niet mogelijk om op korte termijn afspraak Te maken.
Vriendelijke klantenservice.
Leuke actie I.s.m. Kpn mobiel

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Sem Muller

Geplaatst op:
17-06-2017

Recensie over Ziggo Connect Complete & Play Max Top kwaliteit van ziggo
Super service, optijd geleverd en mooi beeld en geluid.

Beoordeling:
8.5

Geschreven door:
Herman

Geplaatst op:
02-06-2017

Recensie over T-Mobile Alles-in-1 50MB Glasvezel Uitstekend alternatief voor duurdere providers
Wegens kosten die elk jaar weer toe blijven nemen, heb ik 2 maanden geleden het besluit genomen om van xs4all naar t-mobile over te stappen. Per maand bespaart dit 16 euro, dus bijna 200 euro op jaarbasis die ik in mn zak kan houden. Er ontbreken wel enkele functies zoals opnemen in de cloud, waarvoor ik geen 200 euro per jaar over heb. Naast deze luxe functies merk ik eigenlijk totaal geen verschil in internet, wifi, kwaliteit van tv zenders en de rest. Wat mij betreft was dit voor mij een succesvolle overstap met niks te klagen.

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Reijer

Geplaatst op:
30-05-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 500MB Glasvezel van de hel naar de hemel
internet verbinding zeer stabiel geen reset meer gedaan terwijl dit bij ziggo kabel dagelijks was ook de tv dienst is storing vrij en zapt zeer soepel loop nooit vast dit was wel anders bij mijn horizonbox laat staan bij de baby horizon en die is alleen als tweede ontvanger te krijgen en nu bij xs4all gewoon twee dezelfde ontvangers alleen jammer dat de hd kanalen in de 700 range zitten en niet gewoon bij 1 beginnen ik denk dat hd toch echt de standaard is en sd bijna niet meer sd

Beoordeling:
2.0

Geschreven door:
E. Filiz

Geplaatst op:
26-05-2017

Recensie over XS4ALL Internet 40MB zeer trage internetverbinding, oorzaak onbekend
ik heb al vanaf begin van mijn contract 01/04/2017 zeer slecht internet.
ik heb al 2 x iemand van Xs4all over de vloer gehad.
die hebben KPN aangestuurd, ook die is 2 x langs geweest.
Die hebben de bal naar Volkert Wessels gespeeld maar ik heb via hun te kennen gekregen dat de oorzaak niet ondergronds is. Bovengronds vinden ze ook niets.
Mijn internet is niet sneller dan 4 tm 9 MB, terwijl 50 of zelfd 90 Mb te halen is.
Het is 26/05 en ik krijg net een sms dat alles weer goed werkt.
Maar dat is dus niet zo. ik moet weer met Xs4all bellen(minimaal 10min aan de lijn elke keer)

Beoordeling:
9.0

Geschreven door:
DVE Mirontoneng

Geplaatst op:
10-05-2017

Recensie over XS4ALL Internet 40MB Trage bezorging maar goede service
Het duurde wel voordat ik mijn internet had en tv aansluiting.
Maar eenmaal ontvangen was de service en internet tot nu toe goed en Ben ik tevreden.

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
jimco

Geplaatst op:
05-05-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 160MB Glasvezel werkt prima, en de service is uitstekend
Werkt allemaal prima, heldere communicatie tijdens bestellen en gratis geinstalleerd

Beoordeling:
9.0

Geschreven door:
Mahesh Jagtap

Geplaatst op:
26-04-2017

Recensie over T-Mobile Internet 20MB Everything went well. Happy with the connection.
Everything went well. Entire process took 2 weeks. I am happy with internet speed and discounts offered by InternetDealer.nl is like cherry on a cake.

Success,
Mahesh



Toon ervaringen van:
Samsung tablet winnen?
Deel uw ervaring over een provider en maak kans op een Samsung Galaxy tablet!

Ervaring schrijven Samsung Galaxy Tab 2.0 winnen
Stuurhut 8, 3863 TD, Nijkerk
© 2009 - 2017
7.447 Zij gingen u voor Aantal consumenten dat
vorige week heeft vergeleken: