Klantenservice
Internet + gratis cadeau Bestel hier en ontvang een gratis
cadeau bijv: tablet of mediaplayer

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Uw voordeel bij ons
  • Gratis overstapservice
  • Gratis luxe cadeau
  • Snelle levering
  • Objectief en compleetLive chat support
  • Meer dan 72.000 klanten

Zoekt u iets?

Top 5 pakketten
  1. € 62,50 XS4ALL
  2. € 34,50 Online
  3. € 59 KPN
  4. € 30 Tele2
  5. € 62,50 XS4ALL
Vergelijk alle aanbiedingen van alle providers
Postcode: Huisnr:
Waarom mijn postcode invullen?

Ervaringen met internetproviders

932 reviews over internet, glasvezel, televisie en bellen

Sorteer recensies op: Filter op score:
Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
Serdar

Geplaatst op:
07-09-2017

Recensie over T-Mobile Internet 100MB Glasvezel Goede ervaring met de afhandeling van mijn bestelling
Internet en downloaden is erg snel, niet altijd even optimaal in verschillende kamers, zolder is veel trager.

Tevreden over snelle levertijd en montage.

Beoordeling:
7.0

Geschreven door:
J de keiser

Geplaatst op:
05-09-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 500MB Glasvezel Goede ervaring ermee
Goed ik ben er zeer tevreden over en ik raad het ander ook aan

Beoordeling:
10

Geschreven door:
b shen

Geplaatst op:
29-08-2017

Recensie over T-Mobile Internet 20MB ik ben heel blij met de t mobiel thuis internet en de bonus van de internetdealer
heel snel en goed klantenservice, alles ging goed, mooi modem ook.

Beoordeling:
5.0

Geschreven door:
Anne

Geplaatst op:
16-08-2017

Recensie over T-Mobile Internet 20MB Vrij traag internet voor deze prijscategorie
Ik vind het internet zeer traag. Buiten de ruimte waar de router staat (woonkamer) is de verbinding ronduit slecht. Ik vind de prijs voor dit abonnement te hoog voor deze kwaliteit.

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Christien

Geplaatst op:
31-07-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 40MB Super service en kundige monteur.
In de steek gelaten door onze vorige provider toen we ze echt nodig hadden, heeft XS4ALL ons snel en professioneel uit de brand geholpen. Super service en kundige monteur! Daar kunnen andere providers nog van leren.

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
J.C Kaat

Geplaatst op:
06-07-2017

Recensie over Online Internet Start 30MB + TV Prettige en snelle service op alle gebieden
Tot nu toe geen klachten en als ik wel iets heb dan is de klantenservice altijd snel te bereiken.

Beoordeling:
6.0

Geschreven door:
John

Geplaatst op:
04-07-2017

Recensie over Online Supersnel Internet 30MB + Bellen Basis TIP maar daarna TOB!!
Alles tip top geregeld! Door alle partijen... Heb nu wel een discussie met online.. ze willen na een maand contract al een prijsverhoging doorvoeren..
Dat zijn leuke onderwerpen voor radar of kassa..

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
jimco

Geplaatst op:
28-06-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 160MB ze maken hun reputatie als top provider zeker waar
Snel geregeld, gratis monteur, helaas niet mogelijk om op korte termijn afspraak Te maken.
Vriendelijke klantenservice.
Leuke actie I.s.m. Kpn mobiel

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Sem Muller

Geplaatst op:
17-06-2017

Recensie over Ziggo Connect Complete & Play Max Top kwaliteit van ziggo
Super service, optijd geleverd en mooi beeld en geluid.

Beoordeling:
8.5

Geschreven door:
Herman

Geplaatst op:
02-06-2017

Recensie over T-Mobile Alles-in-1 50MB Glasvezel Uitstekend alternatief voor duurdere providers
Wegens kosten die elk jaar weer toe blijven nemen, heb ik 2 maanden geleden het besluit genomen om van xs4all naar t-mobile over te stappen. Per maand bespaart dit 16 euro, dus bijna 200 euro op jaarbasis die ik in mn zak kan houden. Er ontbreken wel enkele functies zoals opnemen in de cloud, waarvoor ik geen 200 euro per jaar over heb. Naast deze luxe functies merk ik eigenlijk totaal geen verschil in internet, wifi, kwaliteit van tv zenders en de rest. Wat mij betreft was dit voor mij een succesvolle overstap met niks te klagen.

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Reijer

Geplaatst op:
30-05-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 500MB Glasvezel van de hel naar de hemel
internet verbinding zeer stabiel geen reset meer gedaan terwijl dit bij ziggo kabel dagelijks was ook de tv dienst is storing vrij en zapt zeer soepel loop nooit vast dit was wel anders bij mijn horizonbox laat staan bij de baby horizon en die is alleen als tweede ontvanger te krijgen en nu bij xs4all gewoon twee dezelfde ontvangers alleen jammer dat de hd kanalen in de 700 range zitten en niet gewoon bij 1 beginnen ik denk dat hd toch echt de standaard is en sd bijna niet meer sd

Beoordeling:
2.0

Geschreven door:
E. Filiz

Geplaatst op:
26-05-2017

Recensie over XS4ALL Internet 40MB zeer trage internetverbinding, oorzaak onbekend
ik heb al vanaf begin van mijn contract 01/04/2017 zeer slecht internet.
ik heb al 2 x iemand van Xs4all over de vloer gehad.
die hebben KPN aangestuurd, ook die is 2 x langs geweest.
Die hebben de bal naar Volkert Wessels gespeeld maar ik heb via hun te kennen gekregen dat de oorzaak niet ondergronds is. Bovengronds vinden ze ook niets.
Mijn internet is niet sneller dan 4 tm 9 MB, terwijl 50 of zelfd 90 Mb te halen is.
Het is 26/05 en ik krijg net een sms dat alles weer goed werkt.
Maar dat is dus niet zo. ik moet weer met Xs4all bellen(minimaal 10min aan de lijn elke keer)

Beoordeling:
9.0

Geschreven door:
DVE Mirontoneng

Geplaatst op:
10-05-2017

Recensie over XS4ALL Internet 40MB Trage bezorging maar goede service
Het duurde wel voordat ik mijn internet had en tv aansluiting.
Maar eenmaal ontvangen was de service en internet tot nu toe goed en Ben ik tevreden.

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
jimco

Geplaatst op:
05-05-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 160MB Glasvezel werkt prima, en de service is uitstekend
Werkt allemaal prima, heldere communicatie tijdens bestellen en gratis geinstalleerd

Beoordeling:
9.0

Geschreven door:
Mahesh Jagtap

Geplaatst op:
26-04-2017

Recensie over T-Mobile Internet 20MB Everything went well. Happy with the connection.
Everything went well. Entire process took 2 weeks. I am happy with internet speed and discounts offered by InternetDealer.nl is like cherry on a cake.

Success,
Mahesh

Beoordeling:
9.0

Geschreven door:
W.B. Simileer

Geplaatst op:
11-04-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 40MB Zeer tevreden, niets op aan te merken.
Goede service, stabiele verbinding via ethernet en wifi , tv pakket is goed genoeg. Verder nog geen problemen gehad.

Beoordeling:
1.0

Geschreven door:
Esther

Geplaatst op:
29-03-2017

Recensie over Tele2 Alles-in-1 Basis 50MB Glasvezel Vreselijk slechte provider
Spijt van al mijn haren op mijn hoofd dat ik voor tele 2 gekozen had. Niks anders als ellende, meerder keren per dag viel alles uit en moest je alles resetten. Het volgens hun dan weer aan een kabel dan weer aan het weer, nou ik heb het vroegtijdig opgezegd en lekker naar een andere provider gegaan, nu gewoon normaal tv kijken zonder dat je elke keer het kastje op moet starten. Nooit maar dan ook nooit ga ik nog een keer in zee met tele 2

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Erdogan Tulbur

Geplaatst op:
14-03-2017

Recensie over XS4ALL Internet 160MB Glasvezel XS4ALL is helemaal TOP
Gebruik het al 2 maanden en nog geen enkele keer storing gehad of iets dergelijks. Snelheid zowel wifi als vatse lijn is waar ik om gevraagd heb

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Erdogan Tulbur

Geplaatst op:
05-03-2017

Recensie over XS4ALL Internet 160MB Glasvezel Razendsnel en stabiel
Ik heb de abbonoment 1 maand in bezit en moet zeggen tot nu toe helemaal geen problemen mee gehad en de monteur was ook snel aanwezig voor de aansluiting. Hij is razendsnel en de wifi werkt ook nog in iedere kamer zowel boven als beneden

Beoordeling:
7.0

Geschreven door:
Bas

Geplaatst op:
01-03-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 80MB Glasvezel Prima, werkt goed en zijn er blij mee, werkt hetzelfde als kpn. Twijfelen nog over snelheid.
Prima, werkt goed. Klantenservice is zeer klantvriendelijk. Werkt hetzelfde als kpn. We zouden xs4all zeer aan anderen adviseren. We twijfelen nog over de snelheid, gaan we misschien nog ophogen. Verder blij mee.



Toon ervaringen van:
Samsung tablet winnen?
Deel uw ervaring over een provider en maak kans op een Samsung Galaxy tablet!

Ervaring schrijven Samsung Galaxy Tab 2.0 winnen
Stuurhut 8, 3863 TD, Nijkerk
© 2009 - 2017
6.098 Zij gingen u voor Aantal consumenten dat
vorige week heeft vergeleken: