Klantenservice
Internet + gratis cadeau Bestel hier en ontvang een gratis
cadeau bijv: tablet of mediaplayer

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Uw voordeel bij ons
  • Gratis overstapservice
  • Gratis luxe cadeau
  • Snelle levering
  • Objectief en compleetLive chat support
  • Meer dan 72.000 klanten

Zoekt u iets?

Top 5 pakketten
  1. € 32 T-Mobile
  2. € 22 Tele2
  3. € 30 Telfort
  4. € 44,50 T-Mobile
  5. € 42,50 Telfort
Vergelijk alle aanbiedingen van alle providers
Postcode: Huisnr:
Waarom mijn postcode invullen?

Ervaringen met internetproviders

941 reviews over internet, glasvezel, televisie en bellen

Sorteer recensies op: Filter op score:
Beoordeling:
1.0

Geschreven door:
Wessel

Geplaatst op:
12-01-2018

Recensie over XS4ALL Internet en TV 80MB Waardeloze service, helpdesk onbereikbaar
Sinds 2 maanden een abonnement bij xs4all. Helaas is de geleverde WiFi dusdanig zwak dat het bijna niet bruikbaar is. Telefonisch is xs4all onbereikbaar en mail reageren ze pas na een week. Erg lastig communiceren dus. Via mail kreeg ik het advies een extra repeater te kopen. Ook deze werkt waardeloos. Goede oplossingen worden tot nu toe niet geboden.

Beoordeling:
4.0

Geschreven door:
HvI

Geplaatst op:
08-01-2018

Recensie over XS4ALL Internet en TV 80MB Glasvezel XS4all 80Mb=40Mb
80Mb abonnement genomen voor de snelheid. In werkelijkheid blijft de download rond de 34 hangen en de upload komt net boven de 40.Internet valt meerdere keren per dag weg en moet dan opnieuw opstarten om weer verbinding te krijgen.
Bij Ziggo had ik geen glasvezel en slechts 40 Mb maar ondervond toen alleen traagheid.
U befrijpt dat dit een ontevreden klant is.

Beoordeling:
6.0

Geschreven door:
H.W. van Iperen

Geplaatst op:
13-12-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 80MB Glasvezel Snelheid up-download
In verband met verhuizing nog maar weinig ervaring. De snelheid valt tegen: abonnement 80mb, de download is 36.58mbps en de upload 46.58mbps. Hoger/meer is het nog niet geweest.
Audio installatie is nog niet aangesloten.

Beoordeling:
6.0

Geschreven door:
Anja Van der Woning

Geplaatst op:
24-11-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 80MB Glasvezel Matige wifi sinds overgang
We zijn helaas nog niet zo tevreden. Sinds de overgang veel mindere kwaliteit van wifi. Boven is er helemaal geen signaal terwijl dat met KPN wel was zonder wifi versterkers.

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Rene Schroder

Geplaatst op:
10-11-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 80MB Glasvezel Probleemvrij-probleemloos-geen open einden
Meest stabiele verbinding ever!
Zowel televisie als telefonie als internet.
Meest complete pakket waar Spotify en virus scanner inzitten. Het allerbeste is nog wel de wifi internetrouter van XS4all de Fritzbox! Deze is de snelste, de veiligste en de beste in deze categorie. Ik kan een home VPN opzetten hetgeen mij de mogelijkheid geeft alle televiezenders te bekijken waar dan ook ter wereld. Een betere kundige supportdesk schijnt er niet te zijn, alleen één ding:; 'Ik heb hem nog niet nodig gehad ! ".

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
Roelofsen

Geplaatst op:
27-10-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 40MB Glasvezel zonder meer "Subliem"!!!
nog maar kort. toch tot op heden zeer tevreden!!

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
ESSO

Geplaatst op:
23-10-2017

Recensie over XS4ALL Internet en TV 80MB Glasvezel Storingsvrij en klantvriendelijk!
Werkt echt heel goed. Heb namelijk nog geen 1 storing gehad en de Klantenservice heeft me goed geholpen war en wanneer dat nodig was!

Beoordeling:
10

Geschreven door:
S. Kasno

Geplaatst op:
27-09-2017

Recensie over XS4ALL Internet 160MB Glasvezel Alles doet het zoals het hoort te doen en de sercice is pico bello
Mijn ervaring:
Goede service
De monteur komt op tijd en schenkt aandacht aan het product
Goede uitleg

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Christien

Geplaatst op:
26-09-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 40MB Glasvezel Beste service ooit ervaren.
Deze provider heeft service hoog in het vaandel staan en opgelost wat mijn vorige provider niet lukte (niet de moeite voor nam). Uit vergelijkingen komt deze provider regelmatig als duurder uit de vergelijking, maar achteraf is dat heel niet het geval!
Doordat er heel wat services inclusief zijn, die bij een andere provider apart betaald moeten worden, ben ik dus onderaan de streep niet meer geld kwijt, maar met een veel betere service en bereikbaarheid!

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
Serdar

Geplaatst op:
07-09-2017

Recensie over T-Mobile Internet 100MB Glasvezel Goede ervaring met de afhandeling van mijn bestelling
Internet en downloaden is erg snel, niet altijd even optimaal in verschillende kamers, zolder is veel trager.

Tevreden over snelle levertijd en montage.

Beoordeling:
7.0

Geschreven door:
J de keiser

Geplaatst op:
05-09-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 500MB Glasvezel Goede ervaring ermee
Goed ik ben er zeer tevreden over en ik raad het ander ook aan

Beoordeling:
10

Geschreven door:
b shen

Geplaatst op:
29-08-2017

Recensie over T-Mobile Internet 20MB ik ben heel blij met de t mobiel thuis internet en de bonus van de internetdealer
heel snel en goed klantenservice, alles ging goed, mooi modem ook.

Beoordeling:
5.0

Geschreven door:
Anne

Geplaatst op:
16-08-2017

Recensie over T-Mobile Internet 20MB Vrij traag internet voor deze prijscategorie
Ik vind het internet zeer traag. Buiten de ruimte waar de router staat (woonkamer) is de verbinding ronduit slecht. Ik vind de prijs voor dit abonnement te hoog voor deze kwaliteit.

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Christien

Geplaatst op:
31-07-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 40MB Super service en kundige monteur.
In de steek gelaten door onze vorige provider toen we ze echt nodig hadden, heeft XS4ALL ons snel en professioneel uit de brand geholpen. Super service en kundige monteur! Daar kunnen andere providers nog van leren.

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
J.C Kaat

Geplaatst op:
06-07-2017

Recensie over Online Internet Start 30MB + TV Prettige en snelle service op alle gebieden
Tot nu toe geen klachten en als ik wel iets heb dan is de klantenservice altijd snel te bereiken.

Beoordeling:
6.0

Geschreven door:
John

Geplaatst op:
04-07-2017

Recensie over Online Supersnel Internet 30MB + Bellen Basis TIP maar daarna TOB!!
Alles tip top geregeld! Door alle partijen... Heb nu wel een discussie met online.. ze willen na een maand contract al een prijsverhoging doorvoeren..
Dat zijn leuke onderwerpen voor radar of kassa..

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
jimco

Geplaatst op:
28-06-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 160MB ze maken hun reputatie als top provider zeker waar
Snel geregeld, gratis monteur, helaas niet mogelijk om op korte termijn afspraak Te maken.
Vriendelijke klantenservice.
Leuke actie I.s.m. Kpn mobiel

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Sem Muller

Geplaatst op:
17-06-2017

Recensie over Ziggo Connect Complete & Play Max Top kwaliteit van ziggo
Super service, optijd geleverd en mooi beeld en geluid.

Beoordeling:
8.5

Geschreven door:
Herman

Geplaatst op:
02-06-2017

Recensie over T-Mobile Alles-in-1 50MB Glasvezel Uitstekend alternatief voor duurdere providers
Wegens kosten die elk jaar weer toe blijven nemen, heb ik 2 maanden geleden het besluit genomen om van xs4all naar t-mobile over te stappen. Per maand bespaart dit 16 euro, dus bijna 200 euro op jaarbasis die ik in mn zak kan houden. Er ontbreken wel enkele functies zoals opnemen in de cloud, waarvoor ik geen 200 euro per jaar over heb. Naast deze luxe functies merk ik eigenlijk totaal geen verschil in internet, wifi, kwaliteit van tv zenders en de rest. Wat mij betreft was dit voor mij een succesvolle overstap met niks te klagen.

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Reijer

Geplaatst op:
30-05-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 500MB Glasvezel van de hel naar de hemel
internet verbinding zeer stabiel geen reset meer gedaan terwijl dit bij ziggo kabel dagelijks was ook de tv dienst is storing vrij en zapt zeer soepel loop nooit vast dit was wel anders bij mijn horizonbox laat staan bij de baby horizon en die is alleen als tweede ontvanger te krijgen en nu bij xs4all gewoon twee dezelfde ontvangers alleen jammer dat de hd kanalen in de 700 range zitten en niet gewoon bij 1 beginnen ik denk dat hd toch echt de standaard is en sd bijna niet meer sd



Toon ervaringen van:
Samsung tablet winnen?
Deel uw ervaring over een provider en maak kans op een Samsung Galaxy tablet!

Ervaring schrijven Samsung Galaxy Tab 2.0 winnen
Stuurhut 8, 3863 TD, Nijkerk
© 2009 - 2018
7.002 Zij gingen u voor Aantal consumenten dat
vorige week heeft vergeleken: