Klantenservice
Internet + gratis cadeau Bestel hier en ontvang een gratis
cadeau bijv: tablet of mediaplayer

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Uw voordeel bij ons
  • Gratis overstapservice
  • Gratis luxe cadeau
  • Snelle levering
  • Objectief en compleetLive chat support
  • Meer dan 72.000 klanten

Zoekt u iets?

Top 5 pakketten
Vergelijk alle aanbiedingen van alle providers
Postcode: Huisnr:
Waarom mijn postcode invullen?

Ervaringen met internetproviders

947 reviews over internet, glasvezel, televisie en bellen

Sorteer recensies op: Filter op score:
Beoordeling:
1.0

Geschreven door:
John

Geplaatst op:
16-08-2018

Ongetwijfeld de meest harteloze service desk ooit
Recensie over XS4ALL Internet en TV 160MB Als je betaalt voor een 200mbits abbo, dan ga je ervan uit dat je als betalende klant op z'n minst iets boven de helft van die snelheid zit. Niets was minder waar bij XS4ALL. Achteraf bleek namelijk dat ik slechts een downloadsnelheid kon behalen van 8mbits! Als klant ga je...

Beoordeling:
6.0

Geschreven door:
Dick

Geplaatst op:
13-04-2018

Problemen met TV Is Hopeloos
Recensie over XS4ALL Alles-in-1 160MB Ik heb nu bijna 2 jaar een abonnement bij xs4all. Internet geen problemen mee heb 160mb nooit geen storing of uitval gehad van internet. Maar de tv das een ander verhaal daar loop ik al bijna 1,5 jaar mee te kloten dat het niet goed werkt. monteur geweest alles na gekeken alles was goed....

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Mous

Geplaatst op:
25-03-2018

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 160MB Top service en de enkele problemen zijn altijd opgelost.
Zit al heel lang bij XS4All en sinds ik op mijn adres de beschikking over glasvezel heb ben ik overgestapt naar een glasvezelverbinding. Internet, TV en bellen gaat via de Fritzbox 7581. Ik had enkele maanden geleden wel een haperend HD beeld. Na telefonisch contact bleken mij 2 decoders en Devolo's verouderd. Zonder problemen nieuwe toegestuurd gekregen. Vorig jaar is de Fritzbox gewisseld, dit omdat de de 7390 aan de technische levensduur zou zijn gekomen.
Service van XS4ll is altijd top geweest en ik heb echt geen slechte ervaringen met ze meegemaakt. Ik ben op alle fronten tevreden met XS4all.

Beoordeling:
7.0

Geschreven door:
R.S.

Geplaatst op:
06-03-2018

Recensie over Telfort Glasvezel Internet 50MB + Vast Bellen Product prima maar klantendesk kan beter
Aansluiting is prima verlopen en internet werkt volgens verwachting.

In eerste instantie was het aansluiten niet gratis ondanks aangeven op deze site. Na een aantal telefoontjes met Telfort uiteindelijk restitutie gekregen van 50 euro.

Klantvriendelijkheid is wisselend

Beoordeling:
10

Geschreven door:
esther klaasen

Geplaatst op:
31-01-2018

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 40MB overal en snelle ontvangst door gehele huis.
goede service vanuit xs4all.installatie netjes geregeld. internet erg vlot. overal door het gehele huis goede ontvangst

Beoordeling:
9.0

Geschreven door:
G.J.Boerhof

Geplaatst op:
30-01-2018

Recensie over T-Mobile Alles-in-1 100MB Prima provider met wat schoonheid foutjes
Alles was snel geregeld, mijn vorige provider had de boel echter niet goed geregeld, maar dat heeft T-Mobile ook voor mij opgelost.
De snelheid is prima, allen 's nachts na 12 uur verdwijnt de snelheid er blijft dan nog maar 1/3 van over dat is wel jammer.(Hier moet ik nog over bellen hoe dat zit)
TV kijken op je mobiel en tablet gaat prima met TV Anywhere alleen heb je lang niet alle zenders die wel via de tv te bekijken zijn en kun je de app niet gebruiken op een PC of laptop, dit vind ik een grote misser.

Beoordeling:
1.0

Geschreven door:
Wessel

Geplaatst op:
12-01-2018

Recensie over XS4ALL Internet en TV 80MB Waardeloze service, helpdesk onbereikbaar
Sinds 2 maanden een abonnement bij xs4all. Helaas is de geleverde WiFi dusdanig zwak dat het bijna niet bruikbaar is. Telefonisch is xs4all onbereikbaar en mail reageren ze pas na een week. Erg lastig communiceren dus. Via mail kreeg ik het advies een extra repeater te kopen. Ook deze werkt waardeloos. Goede oplossingen worden tot nu toe niet geboden.

Beoordeling:
4.0

Geschreven door:
HvI

Geplaatst op:
08-01-2018

Recensie over XS4ALL Internet en TV 80MB Glasvezel XS4all 80Mb=40Mb
80Mb abonnement genomen voor de snelheid. In werkelijkheid blijft de download rond de 34 hangen en de upload komt net boven de 40.Internet valt meerdere keren per dag weg en moet dan opnieuw opstarten om weer verbinding te krijgen.
Bij Ziggo had ik geen glasvezel en slechts 40 Mb maar ondervond toen alleen traagheid.
U befrijpt dat dit een ontevreden klant is.

Beoordeling:
6.0

Geschreven door:
H.W. van Iperen

Geplaatst op:
13-12-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 80MB Glasvezel Snelheid up-download
In verband met verhuizing nog maar weinig ervaring. De snelheid valt tegen: abonnement 80mb, de download is 36.58mbps en de upload 46.58mbps. Hoger/meer is het nog niet geweest.
Audio installatie is nog niet aangesloten.

Beoordeling:
6.0

Geschreven door:
Anja Van der Woning

Geplaatst op:
24-11-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 80MB Glasvezel Matige wifi sinds overgang
We zijn helaas nog niet zo tevreden. Sinds de overgang veel mindere kwaliteit van wifi. Boven is er helemaal geen signaal terwijl dat met KPN wel was zonder wifi versterkers.

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Rene Schroder

Geplaatst op:
10-11-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 80MB Glasvezel Probleemvrij-probleemloos-geen open einden
Meest stabiele verbinding ever!
Zowel televisie als telefonie als internet.
Meest complete pakket waar Spotify en virus scanner inzitten. Het allerbeste is nog wel de wifi internetrouter van XS4all de Fritzbox! Deze is de snelste, de veiligste en de beste in deze categorie. Ik kan een home VPN opzetten hetgeen mij de mogelijkheid geeft alle televiezenders te bekijken waar dan ook ter wereld. Een betere kundige supportdesk schijnt er niet te zijn, alleen één ding:; 'Ik heb hem nog niet nodig gehad ! ".

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
Roelofsen

Geplaatst op:
27-10-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 40MB Glasvezel zonder meer "Subliem"!!!
nog maar kort. toch tot op heden zeer tevreden!!

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
ESSO

Geplaatst op:
23-10-2017

Recensie over XS4ALL Internet en TV 80MB Glasvezel Storingsvrij en klantvriendelijk!
Werkt echt heel goed. Heb namelijk nog geen 1 storing gehad en de Klantenservice heeft me goed geholpen war en wanneer dat nodig was!

Beoordeling:
10

Geschreven door:
S. Kasno

Geplaatst op:
27-09-2017

Recensie over XS4ALL Internet 160MB Glasvezel Alles doet het zoals het hoort te doen en de sercice is pico bello
Mijn ervaring:
Goede service
De monteur komt op tijd en schenkt aandacht aan het product
Goede uitleg

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Christien

Geplaatst op:
26-09-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 40MB Glasvezel Beste service ooit ervaren.
Deze provider heeft service hoog in het vaandel staan en opgelost wat mijn vorige provider niet lukte (niet de moeite voor nam). Uit vergelijkingen komt deze provider regelmatig als duurder uit de vergelijking, maar achteraf is dat heel niet het geval!
Doordat er heel wat services inclusief zijn, die bij een andere provider apart betaald moeten worden, ben ik dus onderaan de streep niet meer geld kwijt, maar met een veel betere service en bereikbaarheid!

Beoordeling:
8.0

Geschreven door:
Serdar

Geplaatst op:
07-09-2017

Recensie over T-Mobile Internet 100MB Glasvezel Goede ervaring met de afhandeling van mijn bestelling
Internet en downloaden is erg snel, niet altijd even optimaal in verschillende kamers, zolder is veel trager.

Tevreden over snelle levertijd en montage.

Beoordeling:
7.0

Geschreven door:
J de keiser

Geplaatst op:
05-09-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 500MB Glasvezel Goede ervaring ermee
Goed ik ben er zeer tevreden over en ik raad het ander ook aan

Beoordeling:
10

Geschreven door:
b shen

Geplaatst op:
29-08-2017

Recensie over T-Mobile Internet 20MB ik ben heel blij met de t mobiel thuis internet en de bonus van de internetdealer
heel snel en goed klantenservice, alles ging goed, mooi modem ook.

Beoordeling:
5.0

Geschreven door:
Anne

Geplaatst op:
16-08-2017

Recensie over T-Mobile Internet 20MB Vrij traag internet voor deze prijscategorie
Ik vind het internet zeer traag. Buiten de ruimte waar de router staat (woonkamer) is de verbinding ronduit slecht. Ik vind de prijs voor dit abonnement te hoog voor deze kwaliteit.

Beoordeling:
10

Geschreven door:
Christien

Geplaatst op:
31-07-2017

Recensie over XS4ALL Alles-in-1 40MB Super service en kundige monteur.
In de steek gelaten door onze vorige provider toen we ze echt nodig hadden, heeft XS4ALL ons snel en professioneel uit de brand geholpen. Super service en kundige monteur! Daar kunnen andere providers nog van leren.



Toon ervaringen van:
Samsung tablet winnen?
Deel uw ervaring over een provider en maak kans op een Samsung Galaxy tablet!

Ervaring schrijven Samsung Galaxy Tab 2.0 winnen
Stuurhut 8, 3863 TD, Nijkerk
© 2009 - 2018
8.087 Zij gingen u voor Aantal consumenten dat
vorige week heeft vergeleken: