Klantenservice
Internet + gratis cadeau Bestel hier en ontvang een gratis
cadeau bijv: tablet of mediaplayer

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Uw voordeel bij ons
  • Gratis overstapservice
  • Gratis luxe cadeau
  • Snelle levering
  • Objectief en compleetLive chat support
  • Meer dan 72.000 klanten

Zoekt u iets?

Top 5 pakketten
Vergelijk alle pakketten met een gratis cadeau
Postcode: Huisnr:
Waarom mijn postcode invullen?

Internet plus cadeau

Bestel hier en ontvang een gratis cadeau!

Waarom een gratis cadeau? Top 5 internet met gratis kado
Pakket + actie Maandprijs Download Contractduur  
T-Mobile Alles-in-1 50MB Glasvezel
Eerste 6 maanden € 30,- p/m! Eerste 6 maanden € 30,- p/m! Incl. gratis monteursinstallatie t.w.v. € 75,- Elke maand gratis je pakket aanpassen
€ 50 50 Mbit/s 1 jaar Bestel nu! Meer info
XS4ALL Alles-in-1 40MB Goed geprijsd internet abonnement en gratis installatie Wireless modem (Fritz box) t.w.v. 249,- gratis in bruikleen Standaard inclusief 2 interactieve TV ontvangers € 62,50 40 Mbit/s 1 jaar Bestel nu! Meer info
Telfort Glasvezel Internet 50MB + Vast Bellen Draadloos modem gratis in bruikleen Gegarandeerd supersnel internet Glashelder bellen via glasvezelnetwerk € 30 50 Mbit/s 1 jaar Bestel nu! Meer info
Tele2 Alles-in-1 Basis 20MB Eerste 6 maanden 50% korting op TV Supersnel Internet tot 20 Mb/s GRATIS gebruik van wireless modem (t.w.v. €149,-) € 37 20 Mbit/s 1 jaar Bestel nu! Meer info

Gratis kado bij uw internetbestelling

Op deze pagina worden alle abonnementen en pakketten getoond waarbij InternetDealer.nl leuke cadeau aanbiedingen levert. Hieronder vallen momenteel Android tablets en andere handige gadgets. Bezoekers kunnen ervoor kiezen om naar de informatiepagina van een specifiek kado te gaan om te zien bij welke internet abonnementen de actie van toepassing is. Vervolgens kan er een postcode check worden uitgevoerd om alleen de aanbiedingen te tonen die beschikbaar zijn op het gewenste adres. Onze aanbiedingen beperken zich niet tot abonnementen voor alles in één met cadeau. Ook op andere pakketten worden actief kado’s weggegeven.

Glasvezel internet + cadeau

In de meeste gevallen is er bij een glasvezel abonnement een cadeau beschikbaar. Meestal gaat het dan om een alles in 1 pakket met gratis kado, maar er zijn ook onder meer tablets beschikbaar bij glasvezel internet-only abonnementen en bij internet met TV of vaste telefonie. Zo kunnen onze bezoekers kiezen voor snel en betrouwbaar internet inclusief een leuk cadeau. Momenteel wordt er een MP Man tablet geleverd bij alle glasvezel- en ADSL-pakketten van XS4ALL en verschillende Vodafone-abonnementen.

ADSL internet + cadeau

InternetDealer.nl levert ook cadeaus in de vorm van producten en kortingen bij een groot aantal van de ADSL- en kabelinternet abonnementen die op de site worden getoond. De kortingen kunnen oplopen tot tientallen euro's per maand en de kado's verschillen van tablets tot media streamers voor optimaal kijkgemak. Ook hier kan er regelmatig gekozen worden voor een alles in 1 pakket met cadeau of andere abonnementen zoals internet + TV, internet + bellen of alleen internet.

Internet, telefonie en televisie + cadeau

InternetDealer.nl biedt in samenwerking met vrijwel alle aanbieders wel een 3 in 1 pakket met kado aan. In deze gevallen gaat het om cadeaus als een tablet, bluetooth speaker of handige media streamer die vergelijkbaar is met Google’s Chromecast. Naast de fysieke aanbiedingen kunnen er ook nog andere aanbiedingen van toepassing zijn op een abonnement, zoals een flinke korting op de maandelijkse prijs, een gratis (draadloos) modem, gratis telefonie- of televisiediensten of gratis installatie door een monteur. Kortom, bij ons vindt u altijd wel een pakket voor alles in een met cadeau.

Internet en bellen aanbieding

Er zijn cadeau aanbiedingen beschikbaar bij alle internet + bellen pakketten. In de meeste gevallen wordt er bij deze pakketten een media streamer van IconBIT geleverd of een bluetooth speaker voor onder meer smartphones (zoals iPhones en Samsung Galaxy toestellen), tablets en computers. Bij internet + bellen van XS4ALL wordt gratis een MP Man tablet cadeau geleverd aan nieuwe klanten die via InternetDealer.nl hun abonnement afsluiten.

Alles in 1 met kado

Bent u op zoek naar alles in 1 met gratis cadeau dan heeft InternetDealer.nl afspraken gemaakt met een groot aantal 3-in-1 providers om dit mogelijk te maken voor onze klanten. De aanbiedingen kunnen verschillen van één maand gratis bij Telfort tot kortingen in combinatie met een 3-in-1 pakket met cadeau zoals een gratis Dongle of zelfs een tablet. Omdat het hier om de grootste en meest uitgebreide abonnementen gaat, kunnen er extra’s weggegeven worden uit een hogere prijsklasse.

Stuurhut 8, 3863 TD, Nijkerk
© 2009 - 2018
8.087 Zij gingen u voor Aantal consumenten dat
vorige week heeft vergeleken: